Een schone woning, dat is genieten!

De geur van een frisse woning, de aanblik van een opgeruimde woon- en slaapkamer, streeploos schone ramen en een fris sanitair, dat is genieten!  Het is de ideale plek voor u en uw gezin. Om te ontspannen, plezier te maken en gasten te ontvangen. Het is een verdiende luxe.

Altijd een opgeruimde en heerlijk schone woning. Dat is genieten!
Hoe vaak komt het voor dat u kunt genieten van zo’n opgeruimde en schone woning? Tot in de puntjes opgeruimd en heerlijk fris. Waarschijnlijk minder vaak dan u zou wensen. Het huishouden is een intensieve en tijdrovende klus. Eén waarvoor u in uw actieve leven met werk, gezin, hobby’s en sporten niet altijd de aandacht kunt geven die u zou willen. Begrijpelijk! Daarom bieden wij u de oplossing. Een schoon en frisse woning zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. ISI at Home is de vakkundige en betrouwbare huishoudelijke hulp.

ISI at Home: gaat u voor gemak of genieten?
Wat zijn uw schoonmaakwensen? Wij realiseren het voor u. Heeft u behoefte aan wekelijkse ondersteuning in het huishouden of liever maandelijks. Bekijk onze verschillende dienstpakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een ISI at Home huishoudelijke hulp vanaf €14,99 per uur. Vraag naar de voorwaarden.

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening. Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken, maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt. Ook in de matching tussen uw wensen en huishoudelijke hulpen gaan wij zeer zorgvuldig te werk.

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

 

 

 

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden