Vloeronderhoud- en reiniging: uw vloer ziet er uit als nieuw!

De vloer van uw woning heeft grote invloed op de sfeer in huis. Een rommelige of misschien wel vuile vloer creëert onrust, ongemak en soms zelfs onveiligheid. Daar moet u niet aan denken! U wilt zich op uw gemak voelen in uw eigen woning en dat deze een verzorgde en gastvrije uitstraling heeft. Daarom is onderhoud en reiniging van uw vloer belangrijk! Tegelijkertijd vraagt de schoonmaak van uw vloer de nodige tijd, aandacht en energie.

Vloeronderhoud- en reiniging, voor een goed onderhouden en stralende vloer. 
De staat van de vloer van uw woning wordt mede bepaald door de wijze van onderhoud. Gebeurd dit regelmatig, met gebruik van de juiste producten en middelen, dan zorgt vloeronderhoud voor een verlenging van de levensduur (en dus ook het plezier!) van uw vloer. Ziet u op tegen het verschuiven van de meubelen, het schoonmaken van de vloer of vindt u het gewoonweg geen prettige klus? Onze huishoudelijke hulpen nemen u dit werk graag uit handen. Zij verzorgen de schoonmaak van uw vloer tot in de kleinste hoekjes en gaatjes!

ISI at Home: gaat u voor gemak of genieten?
Wat zijn uw schoonmaakwensen? Wij realiseren het voor u. Heeft u behoeften aan wekelijkse ondersteuning in het huishouden of liever maandelijks? Bekijk onze verschillende dienstpakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een ISI at Home huishoudelijke hulp vanaf €14,99 per maand.

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening. Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt. Ook in de matching tussen uw wensen en huishoudelijke hulpen gaan wij zeer zorgvuldig te werk.

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden