Uitstekende service

U mag hoge verwachtingen hebben van onze service. 

Een heerlijk schone woning, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Dat kunt u verwachten van de huishoudelijke hulpen van ISI at Home. Onze ISI at Home huishoudelijke hulpen selecteren wij niet enkel op hun jarenlange schoonmaakervaring en prettige omgang. Zij hebben allen oog voor schoonmaakdetail en een service gerichte houding. Zij begrijpen dat ontzorgd worden verder gaat dan een uitstekend schoon gemaakte woning. Dit zit hem ook in de flexibele houding, zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en proactieve houding. Onze huishoudelijke hulpen zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden verricht worden met zo min mogelijk verstoring van uw dagelijks leven. Zo kunt u onbezorgd en ongestoord genieten van uw schone woning.

Iedere huishoudelijke hulp staat voor kwaliteit en service
Iedere ISI at Home- huishoudelijke hulp heeft bewezen een uitstekende huishoudelijke hulp te zijn. Zij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaak, hebben oog voor kwaliteitsschoonmaak, service en hebben een proactieve houding.

Van iedere huishoudelijke hulp controleren wij altijd de referenties, zowel van voorgaande werkgevers als ook middels de V.O.G-verklaring. Dit doen wij omdat wij willen dat onze huishoudelijke hulpen schoonmaak realiseren volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Wij waarderen uw vertrouwen in onze dienstverlening en gaan voor niets minder dan uw volledige tevredenheid.

Geniet en comfort
Kunt u ook zo genieten van een schoon en opgeruimd huis. Geen zorgen over het huishouden dat nog gedaan moet worden, maar genieten van uw gezin en uw vrije tijd. Dat is het doel van de huishoudelijke hulpen van ISI at Home.

Met ISI at Home heeft u het gemak en de luxe van de flexibiliteit om met uw huishoudelijke hulp te bepalen welke huishoudelijke taken en wanneer gerealiseerd wenst te hebben. Heeft u een feestje en extra schoonmaak nodig? Geen punt! Geniet u van een fijne vakantie en wilt u dat uw huishoudelijke hulp voordat u thuiskomt nog even het hele huis opfrist? Dat kan!

U heeft de vrijheid om zelf met uw huishoudelijke hulp afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden en op welke moment u dit wenst. ISI at Home draagt zorg voor de administratieve en financiële afhandeling, begeleiding van de huishoudelijke hulpen en is vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Het huishouden tot in de puntjes geregeld met uw huishoudelijke hulp van ISI at Home.
Wilt u dat uw huishouden tot in de puntje verzorgd is, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft? De huishoudelijke hulpen van ISI at Home verzorgen het graag voor u. Vanaf €14,99 per uur zult u het gemak van uw eigen huishoudelijke hulp ervaren. Wat zijn uw wensen? Wij zorgen voor de juiste match! Bel nu voor meer informatie: 040 720 08 15 of mail naar info@isi-athome.nl

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

 

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden