Uw dak- gevel en terrasreiniging in betrouwbare handen.

Bent u ook zo dol op buiten zitten? Heerlijk op een terras of op de veranda. Dan valt het u vast wel eens op dat de gevel van uw woning, de tegels van uw terras of de bestrating in uw tuin een groene of donkere aanslag heeft. Het lijkt alsof de stenen verkleurd zijn, maar in feite zijn deze verkleuringen ontstaan door vuil en mos. Door de gevel en het dak van uw woning en de bestrating regelmatig te reinigen behoud deze zijn originele kleur en uitstraling. Na iedere gevel- dak en terrasreiniging ogen deze weer als nieuw!

Gevel dak – en terrasreiniging voor een stralend huis. 
Het reinigen van tegels, bestrating en gevels is een specialistische klus. Door verkeerd gebruik van reinigingsmiddelen of hoge drukspuiten kan permanente schade ontstaan. Daar moet u niet aan denken! U wilt dat uw woning en de daaromliggende bestrating er mooi bij staan, dus goed onderhoud is een must. Neem contact op met ISI at Home. Door onze samenwerking met schoonmaakbedrijf ISI Clean kunnen wij de reiniging van uw gevel, terras, dak en bestrating vakkundig voor u uitvoeren.  Voor een woning om trots op te zijn!

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening in de huishouding. Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt.

Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815,  mail info@isi-athome.nl of vul het contactformulier in.
ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tags: Terrasreiniging, gevelreiniging, dakreiniging

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden