Uw sanitair blinkend schoon en heerlijk fris.

Het sanitair is veelal één van de kortst gebruikte ruimtes in uw woning. U wilt dat deze er altijd spic en span uitziet, en heerlijk fris en hygiënisch schoon is. Om bacterievorming te voorkomen wordt geadviseerd om uw sanitair dagelijks schoon te maken en één keer per week grondig aan te pakken. Dit kan best lastig zijn als u een actief leven heeft met gezin, werk, hobby’s en vrienden. Waar haalt u dan de tijd (en energie) vandaan? ISI at Home staat voor u klaar. Onze betrouwbare en vakkundige huishoudelijk hulpen zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw huishouden. Dus ook niet naar het sanitair! Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Sanitaire reiniging, voor een fris en schoon sanitair!
Een hygiënisch schoon sanitair zorgt voor rust. Uw dag starten (of afsluiten) in een schone badkamer geeft een goed gevoel, een schoon toilet is niet alleen prettig voor u en uw gezin, maar zorgt ervoor dat u uw gasten met een gerust hart kunt ontvangen. Daarom wilt u dat uw sanitair tot in de puntjes schoon is, ook als u kinderen heeft en deze veelvuldig gebruikt wordt.

We begrijpen dat in een actief leven het huishouden er soms bij inschiet en dat dat frustrerend kan zijn. U wilt immers het beste voor uw gezin. Comfort en gemak. Daarom staan de huishoudelijke hulpen van ISI at Home voor u klaar. Zij verzorgen de schoonmaak van uw sanitair tot in de puntjes o.a:

  • het reinigen (en desinfecteren) van toilet, douche, bad, wanden en fontein/wasbak
  • schoonmaken van sanitairmeubels en accessoires
  • schoonmaken van de vloer, de wanden en lichtarmatuur

ISI at Home: gaat u voor gemak of genieten?
Wat zijn uw schoonmaakwensen? Wij realiseren het voor u. Heeft u behoeften aan wekelijkse ondersteuning in het huishouden of liever maandelijks? Bekijk onze verschillende dienstpakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een ISI at Home huishoudelijke hulp vanaf €14,99 per uur. Vraag naar de voorwaarden.

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening. Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt. Ook in de matching tussen uw wensen en huishoudelijke hulpen gaan wij zeer zorgvuldig te werk.

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl
ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden