Uw keuken tot in de kleinste hoekjes hygiënisch schoon.

De keuken is het centrum van uw woning. De plek waar u een heerlijke maaltijd bereidt of even een snelle snack, waar u uw vrienden ontvangt en ’s ochtends met uw gezin ontbijt. Wilt u het gemak van een heerlijk schone keuken, zonder dat u omkijken heeft naar de schoonmaak hiervan? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Keukenreiniging, voor een hygiënisch schone keuken.
Bent u dol op koken of bakken? En geniet u van de momenten in de keuken als u een heerlijke maaltijd aan het bereiden bent voor uw gezin? Dan weet u dat uw keuken soms het nodige ‘te voor duren’ kan krijgen. De keuken is de plek in de woning met de meeste bacteriën. U loopt hierdoor risico op bijvoorbeeld een voedselvergiftiging. Maar geen nood! Goede schoonmaak voorkomt een heleboel narigheid. De huishoudelijke hulpen van ISI at Home dragen zorg voor keukenreiniging tot in de puntjes. Zij weten met hun ervaring uw keuken vrij te maken van zichtbaar- en onzichtbaar vuil door o.a.

  • schoonmaken van keukenapparatuur zoals oven, koelkast of vriezer
  • schoonmaken van kastjes, legplanken en lades
  • schoonmaken van keukengerei en accessoires

ISI at Home: gaat u voor gemak of genieten?
Wat zijn uw schoonmaakwensen? Wij realiseren het voor u. Heeft u  naast de keukenreiniging behoeften aan wekelijkse ondersteuning in het huishouden of liever maandelijks? Bekijk onze verschillende dienstpakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een ISI at Home huishoudelijke hulp vanaf €14,99 per uur. Vraag naar de voorwaarden.

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening. Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt. Ook in de matching tussen uw wensen en huishoudelijke hulpen gaan wij zeer zorgvuldig te werk.

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.

Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden