Glazen wassen: voor streeploos schone ramen.

Schone ramen zorgen voor een frisse blik! Het zijn de puntjes op de i van een schone woning. Het is dan ook een must om regelmatig de ramen (en de kozijnen) te reinigen. Maar iedere keer die ladder op met water en sop dat is behoorlijk intensief, zwaar en risicovol! Neem dit risico dan ook niet en kies voor het gemak van schoonmaakbedrijf ISI Clean. Zusterbedrijf van ISI at Home.  De vakkundige glazenwassers nemen u het glazenwassen met liefde uit handen. Door hun ruime ervaring en vakkundigheid is deze klus in een mum van tijd geklaard!

Schone ramen, streeploos en helder schoon
Het glazenwassen is één van de meest uitbesteedde huishoudelijke klussen. Logisch, met professionele apparatuur is deze huishoudelijke klus zo geklaard en is het resultaat helder en streeploos. Precies zoals u wilt. De glazenwassers van ISI Clean verzorgen met plezier en vakkundigheid het glazen wassen!

ISI at Home: gaat u voor gemak of genieten?
Wat zijn uw schoonmaakwensen? Wij realiseren het voor u. Heeft u behoeften aan wekelijkse ondersteuning in het huishouden of liever maandelijks? Bekijk onze verschillende dienstpakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een ISI at Home huishoudelijke hulp vanaf €14,99 per uur. Vraag naar de voorwaarden.

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening. Daarom: bent u op zoek bent naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt. Ook in de matching tussen uw wensen en huishoudelijke hulpen gaan wij zeer zorgvuldig te werk.

Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815,  mail naar info@isi-athome.nl of vul het contactformulier in.

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden