100% Flexibiliteit

Een schone en opgeruimde woning, wanneer u dat wenst!

Uw leven is dynamisch en actief. Dat betekend dat de hulp die u wenst op huishoudelijk gebied wellicht niet wekelijks hetzelfde is. Er zullen weken zijn dat u net een beetje extra hulp wenst (bijvoorbeeld tijdens feestdagen of verjaardagen) of periodes waarin u minder huishoudelijke hulp wenst. Geen enkel probleem bij ISI at Home! U bent vrij om met uw huishoudelijke hulp afspraken te maken over de te verrichten huishoudelijke taken. De dag, de tijd, de werkzaamheden, u bent vrij om uw wensen hierin aan te geven.

Wilt u de schoonmaak van uw woning (binnen en buiten) groots aanpakken met bijvoorbeeld een gevel- of terrasreiniging, dieptereiniging of het reinigen van uw vloeren, van staan de collega’s van uw huishoudelijke hulp voor u klaar. ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean, specialist in schoonmaakwerkzaamheden. Zij verrichten deze schoonmaakdiensten graag voor u. Zo bent u altijd gegarandeerd van een schoon en opgeruimde woning, wanneer u dat wenst!

Bent u klaar om te genieten!
Stelt u zich eens voor. U komt thuis van een actieve werkdag en wordt verwelkomd door een rommelige woonkamer, een berg was in het washok en een muf toilet. Zo kunt u niet ontspannen beginnen aan uw vrije tijd! Een frisse en schone woning daarentegen biedt ontspanning en geeft een gevoel van comfort.

Dat is wat wij voor u realiseren. De ervaren huishoudelijke hulpen van ISI at Home zijn vakkundige, betrouwbaar en hebben oog voor schoonmaakdetail. Zij verzorgen de huishouding van uw woning met plezier. Zo kunt u heerlijk genieten (met uw gezin) van een schone en gastvrije woning. Iedere dag weer. U heeft de vrijheid om zelf met uw huishoudelijke hulp afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden en op welke moment u dit wenst. ISI at Home draagt zorg voor de administratieve en financiële afhandeling, begeleiding van de huishoudelijke hulpen en is vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Het huishouden tot in de puntjes geregeld met uw huishoudelijke hulp van ISI at Home.
Uw huishouden tot in de puntjes verzorgd door de vakkundige en betrouwbare huishoudelijke hulpen van ISI at Home? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een goede match tussen u, uw schoonmaakwensen en één van onze ISI at Home- huishoudelijke hulpen. De huishoudelijke hulpen van ISI at Home verzorgen het graag voor u. Vanaf €14,99 per uur zult u het comfort van uw eigen huishoudelijke hulp ervaren. Bel nu voor meer informatie: 040 720 08 15 of mail naar info@isi-athome.nl

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

 

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden