Alles voor een schone woning.

ISI at Home staat voor gemak en genieten! Wij verzorgen ál uw schoonmaakwensen. Wellicht bent u op zoek naar ondersteuning in het huishouden, maar wijkt uw vraag af van de diensten zoals u deze op de website ziet staan. Ook dan zijn wij u graag van dienst! Neem contact met ons op, om uw wensen te bespreken.

Een schone woning, een comfortabel thuis
Uw woning is uw trotse bezit. Een plek waar u leeft, geniet! Deze wilt u tot in de puntjes verzorgd hebben. Een opgeruimd en schone woning is de basis voor een prettige leefomgeving. Wij bieden u huishoudelijke ondersteuning op maat door betrouwbare en vakkundige huishoudelijke hulpen. Huishoudelijke hulpen die u graag laten genieten van uw woning, door de schoonmaak tot in de puntjes te verzorgen!

Naast de diensten die u vindt op onze ‘diensten- pagina’, kunnen wij u een breed aanbod aan huishoudelijke schoonmaakondersteuning bieden. Mede door de samenwerking met ons zusterbedrijf ISI Clean.

U kunt denken aan de volgende diensten:

U ziet, met ISI at Home heeft u geen omkijken meer naar uw huishouden! Laat ons uw schoonmaakwensen weten en wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

ISI at Home: gaat u voor gemak of genieten?
Wat zijn uw schoonmaakwensen? Wij realiseren het voor u. Heeft u behoeften aan wekelijkse ondersteuning in het huishouden of liever maandelijks? Bekijk onze verschillende dienstpakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat. U heeft al een ISI at Home huishoudelijke hulp vanaf €14,99 per maand. Vraag naar de voorwaarden.

ISI at Home: persoonlijk, betrouwbaar en een uitstekende match!
ISI at Home staat voor persoonlijk dienstverlening. Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan wilt u niet enkel iemand die goed is in het schoonmaken maar ook die u met een gerust hart in uw woning kunt binnenlaten. Daarom hechten wij grote waarde aan de screening en matching van onze huishoudelijke hulpen. Al onze hulpen hebben een V.O.G verklaring van de overheid en hun referenties bij vorige werkgevers worden altijd gecheckt. Ook in de matching tussen uw wensen en huishoudelijke hulpen gaan wij zeer zorgvuldig te werk.

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

 

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden