Ervaren schoonmakers

Niet zomaar een ‘werkster’ maar een vakkundige, betrouwbare huishoudelijke hulp.

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp. Dan wilt u niet iemand die ‘even’ bij u het huishouden uit handen neemt, maar iemand die zich voor de volle 100% inzet, die betrouwbaar en deskundig is, vriendelijk is in de omgang en uw verwachtingen op schoonmaakgebied meer dan waar kan maken.
Niet iedereen kan dan ook een huishoudelijke hulp worden via ISI at Home. Onze criteria voor de huishoudelijke hulpen zijn hoog, omdat wij vinden dat u recht heeft op de beste mogelijke huishoudelijke hulp.

Iedere huishoudelijk hulp staat voor kwaliteit en service
Iedere ISI at Home- huishoudelijke hulp heeft ruime ervaring en bewezen een uitstekende hulp in de huishouding te zijn. We zijn op de hoogte van hun ervaring, kwaliteiten en mogelijkheden. Referenties trekken we altijd na, zowel bij de vorige werkgevers van de huishoudelijke hulpen als ook middels een V.O.G verklaring.
Dit lijkt misschien streng op het eerste oog, maar onze huishoudelijke hulpen komen in de privacy van uw eigen woning. Daar waar u en uw gezin thuis zijn. Wij willen zeker weten dat zij u de service en kwaliteit bieden die u voor ogen heeft.

Geniet en comfort
De huishoudelijke hulpen van ISI at Home hebben maar één ding voor ogen. U te laten genieten van een schone en opgeruimde woning. Niets is zo fijn om na een actieve dag thuis te komen in een woning die volledig aan kant is. U heeft de vrijheid om zelf met uw hulp in de huishouding afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden en op welke moment u dit wenst. ISI at Home draagt zorg voor de administratieve en financiële afhandeling, begeleiding van de huishoudelijke hulpen en is vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Het huishouden tot in de puntjes geregeld met uw huishoudelijke hulp van ISI at Home.
Wilt u dat uw huishouden tot in de puntje verzorgd is, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft? De huishoudelijke hulpen van ISI at Home verzorgen het graag voor u. Vanaf €14,99 per uur zult u het gemak van uw eigen huishoudelijke hulp ervaren. Wat zijn uw wensen?

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) kennismakingsgesprek aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met deze afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden