Vast contactpersoon

Altijd een vast contactpersoon

Korte lijnen en persoonlijk contact.
Het vinden van een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp kan lastig zijn. De zoektocht, de kennismaking, het maken van afspraken etc. Het kan u veel tijd en energie kosten. Het is iets waar veel mensen tegen op zien. Dit proces én de begeleiding van uw huishoudelijke hulp nemen wij u volledig uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het aangeven wat uw wensen zijn en het doorgeven van de gewerkte uren. Wij verzorgen de rest. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij u eigen contactpersoon.

Vragen? Uw contactpersoon staat voor u klaar.
Het kan natuurlijk altijd dat u vragen heeft over de dienstverlening. Bijvoorbeeld omdat u de frequentie van de schoonmaak wilt wijzigen of meer informatie wil over de extra dienstverleningen die wij aanbieden. Dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon.

Het huishouden tot in de puntjes geregeld met uw huishoudelijke hulp van ISI at Home.
Wilt u dat uw huishouden tot in de puntje verzorgd is, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft? De huishoudelijke hulpen van ISI at Home verzorgen het graag voor u. Vanaf €14,99 per uur zult u het gemak van uw eigen huishoudelijke hulp ervaren. Wat zijn uw wensen? Wij zorgen voor de juiste match! Bel nu voor meer informatie: 040 720 08 15 of mail naar info@isi-athome.nl

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden