Betrouwbaar en discreet

Niet zomaar een ‘werkster’ maar een vakkundige, betrouwbare huishoudelijke hulp.

Iemand toelaten in uw woning, dat doet u niet zomaar. Uw woning is meer dan de plek waar u en uw gezin leven, het is uw thuis. Wij begrijpen maar al te goed dat u dan ook een hoge mate van professionaliteit en discretie van uw huishoudelijke hulp verwacht.

De huishoudelijke hulpen van ISI at Home kiezen bewust om via ons voor u aan de slag te gaan. Hiermee willen zij zich onderscheiden en laten zien dat zij het bieden van hulp en ondersteuning in het huishouden zeer serieus nemen. Professionaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid zijn enkele eigenschappen waarmee zij zorg dragen voor een goede dienstverlening.

Iedere huishoudelijke hulp staat voor kwaliteit en service
Iedere huishoudelijke hulp van ISI at Home heeft bewezen een professionele en betrouwbare kracht te zijn. Voordat zij bij u aan de slag gaan via ISI at Home krijgen ze een uitgebreid intakegesprek en worden hun referenties nagetrokken bij hun voorgaande werkgevers. Zo wordt een goed beeld geschetst van hun ervaring en persoonlijkheid. Ook dienen zij een door de overheid verstrekte V.O.G-verklaring te overleggen. Deze verklaring wordt enkel afgegeven als de aanvrager van onbesproken gedrag is.

Zo weet u zeker dat uw huishoudelijke hulp via ISI at Home niet alleen vakkundig en gemotiveerd is, maar ook betrouwbaar en discreet. Daar kunt u op vertrouwen.

Geniet en comfort
De huishoudelijke hulpen van ISI at Home hebben maar één ding voor ogen. U te laten genieten van een schone en opgeruimde woning. Niets is zo fijn om na een actieve dag thuis te komen in een woning die volledig aan kant is. U heeft de vrijheid om zelf met uw huishoudelijke hulp afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden en met frequentie. ISI at Home draagt zorg voor de administratieve en financiële afhandeling, begeleiding van de huishoudelijke hulpen en is vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Het huishouden tot in de puntjes geregeld met uw huishoudelijke hulp van ISI at Home.
Wilt u dat uw huishouden tot in de puntje verzorgd is, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft? De huishoudelijke hulpen van ISI at Home verzorgen het graag voor u. Vanaf €14,99 per uur zult u het gemak van uw eigen huishoudelijke hulp ervaren. Wat zijn uw wensen? Wij zorgen voor de juiste match! Bel nu voor meer informatie: 040 720 08 15 of mail naar info@isi-athome.nl

Vraag vandaag nog uw (vrijblijvende) intake aan.
Wij komen bij u langs voor een (vrijblijvende) kennismaking waarin wij uw wensen inventariseren en onze mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand hiervan doen wij u een voorstel voor een huishoudelijke hulp. Gaat u akkoord met de match, dan bent u vrij om met de huishoudelijke hulp afspraken te maken over de huishoudelijke taken en de momenten van de werkzaamheden.
Bel direct voor (vrijblijvend) meer informatie: 040- 72 00 815 of mail info@isi-athome.nl

ISI at Home is onderdeel van schoonmaakbedrijf ISI Clean uit Eindhoven.

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden