Over ons

Geniet van een stralend schoon (t)huis!

Over ISI at Home

ISI at Home is het zusje van schoonmaakbedrijf ISI Clean. Onze missie: uw glimlach op het moment dat u uw fris schoongemaakte woning binnenstapt!
Dit doen wij door de juiste match tussen u (uw schoonmaakwensen) en de beste schoonmaaksters bijeen te brengen.
De ISI at Home-schoonmaaksters zijn in te zetten voor alle uiteenlopende in huis schoonmaakdiensten. Zowel wekelijks, als incidenteel. Heeft u thuis een feestje gehad? Wij verzorgen de schoonmaak na afloop. Wilt u elke week uw sanitair tot in de puntjes schoongemaakt hebben? Wij doen het met plezier en professionaliteit.

Schoon tot in de puntjes!

Onze werkwijze
  • Wij komen bij u langs om uw schoonmaakwensen op te nemen. Heeft u speciale wensen, geen enkel probleem. Wij verzorgen het met plezier en professionaliteit voor u.
  • Op basis van uw wensen matchen wij u met één van onze betrouwbare en vakkundige schoonmaaksters. U heeft alle vrijheid om af te spreken over de uit te voeren werkzaamheden en momenten.
  • Is alles naar wens? Uw vaste contactpersoon is altijd bereikbaar voor vragen.

U geniet. Wij maken schoon.

Het huishouden kan veel aandacht en tijd van u opslokken. Zonde! Deze besteedt u toch liever aan andere -leukere- dingen. Wij zijn ISI at Home en wij nemen uw huishouden graag uit handen.

Onze diensten

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden