SCHOONMAAKBEDRIJF VOOR PARTICULIEREN, DE VOORDELEN

Ken je dat gevoel? Dat de uren voorbij vliegen en je de helft van je to-do lijstje nog niet hebt kunnen afstrepen? Frustrerend. Een goede balans tussen actie en ontspanning is essentieel voor een gezonde leefstijl. Iets wat we allemaal nastreven, toch? Wij zetten wat voordelen voor het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor particulieren voor je op papier. Lees snel verder!

Een schone woning is de basis

Ondernemen vanuit huis terwijl de stofwolken onder de tafel vandaan komen is echt een no-go. Je kunt je moeilijk concentreren omdat je steeds denkt aan stofzuigen. En wat dacht je van gezellig spelen met je kinderen terwijl alles plakt van kleverige kinderhandjes? Wil je lekker vrij kunnen doen wat je leuk vind, dan is een schoon huis de basis. Is jouw woning elke dag heerlijk fris en hygiënisch schoon, inspireert dat jou (maar ook je huisgenoten) om te genieten van de leuke dingen in het leven

Geen tijd? Een schoonmaakbedrijf voor particulieren biedt uitkomst!

Oké, jij wilt die basis van een schoon huis want nu loop je steeds achter de feiten aan en je to-do lijstje wordt alsmaar langer en langer. Dit maakt dat je weinig tijd over hebt om zelf de bezem door je woning te halen. Heb je er weleens aan gedacht om de schoonmaak uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf voor particulieren? Heerlijk dat je zo totaal ontzorgd wordt en elke dag thuis kunt komen in een schone en frisse woning!

Jouw wensen centraal, zo voel je je altijd thuis!

Bij schoonmaakbedrijf ISI at Home vinden wij tevreden klanten ontzettend belangrijk. Wij begrijpen dat het voor jou misschien een stap is om het stokje over te dragen aan iemand die je nauwelijks kent. Wij nemen jouw wensen serieus en matchen jouw schoonmaakvraag aan de juiste huishoudelijke hulp. Zo voelt het al snel vertrouwd en heb je geen omkijken meer naar alle schoonmaakklusjes die nog moeten gebeuren! Onze huishoudelijke hulpen verstaan hun vak en gaan altijd voor de puntjes op de i.

Wat levert het op voor mij?

Wanneer je de stap hebt gemaakt om een professioneel schoonmaakbedrijf aan de hand te nemen, zul je merken dat je meer tijd en energie overhoudt voor je gezin, hobby’s, werk of (niet geheel onbelangrijk) jezelf! We weten allemaal dat een mens beter functioneert in een schone, opgeruimde ruimte. Stoffige vloeren, broodkruimels op het aanrecht en muffe slaapkamers behoren tot het verleden als ISI at Home een frisse wind laat waaien door je woning. jij komt thuis van een drukke dag en kan heerlijk gaan genieten van jouw (t)huis!

Schoonmaakbedrijf voor particulieren ISI at Home is jouw betrouwbare schoonmaakpartner in Eindhoven en omstreken en gaat voor jouw ontspanning, elke dag weer!

Kan jouw woning wel een grondige reiniging gebruiken maar heb je zelf de tijd of energie niet om dit goed en consequent aan te pakken? Wij helpen je graag met het schoonhouden van jouw woning. Zowel in het vrij maken van zichtbaar- en onzichtbaar vuil. Natuurlijk gebruiken wij de beste schoonmaakmiddelen voor o.a. je sanitair, keuken, woon- en slaapkamer!

Wil je periodiek of dagelijks ontzorgd worden op schoonmaakgebied? Wij zijn al jouw betrouwbare schoonmaakpartner in Eindhoven en omstreken vanaf €19,99 p/u en maken jouw woning tot in de puntjes schoon. Ervaar zelf de voordelen en geniet!
Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden