AAN DE SLAG ALS SCHOONMAAKHULP BIJ ISI AT HOME?
isi at home, Eindhoven, Schoonmaakhulp

Een badkamer die al weken niet goed grondig is schoongemaakt, een vloer die elke dag plakt door kleverige kinderhandjes of een woning met veel huisdieren…Er is elke dag een reden om je woning goed schoon te maken. Ben jij iemand die het heerlijk vindt om anderen te ontzorgen van allerlei schoonmaakklusjes in huis? Lees dan eens deze blog,  wie weet ontluik jij het schoonmaakwonder in jezelf en ga jij aan de slag als schoonmaakhulp bij ISI at Home!

Elke dag tevreden klanten, dat geeft nog eens voldoening!

Je zet de stofzuiger terug in de kast en kijkt nog eens de kamer rond. Je ruikt de heerlijke geur van een schone vloer en je ziet de glazen bijzettafel weer glimmen. Je trekt de deur achter je dicht en voelt je voldaan. Wat een fijn idee dat de mensen waar jij zojuist hebt schoongemaakt straks met een ontspannen gevoel thuiskomen omdat jij hen tijd en energie hebt bespaard. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Alle ruimte voor jouw talent

Denk je bij schoonmaakwerk aan het stereotype man/vrouw met plumeau in de hand? Er komt nog zoveel meer bij kijken! Natuurlijk zet jij je als schoonmaaktalent 100% in voor het beste schoonmaakresultaat en weet jij in no time een heerlijk frisse en schone woning te creëren. De mensen waarbij jij thuis aan de slag gaat als schoonmaakhulp vertrouwen er op dat hun woning met liefde wordt verzorgd en dat kan jij bieden! Het is een leuke uitdaging om het beste resultaat te boeken voor jouw klanten.

Zonder zorgen aan de slag? Sluit je aan bij een professioneel schoonmaakbedrijf

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelfstandig aan de slag te gaan als schoonmaakhulp. Voordelen hiervan zijn dat je eigen baas bent en je eigen tarieven kunt bepalen. Echter zijn er ook nadelen te noemen. Je bent waarschijnlijk veel tijd kwijt aan acquisitie en het doen van je eigen administratie. Wanneer je ervoor kiest om je aan te sluiten bij een erkend schoonmaakbedrijf, geniet je van vele voordelen zoals collega’s, begeleiding in de juiste schoonmaak en natuurlijk niet onbelangrijk- je klanten!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Schoonmaakhulpen gezocht! Kom het team van ISI at Home versterken!
Wij zijn op zoek naar flexibele, gemotiveerde en representatieve schoonmaak(st)ers en glazenwasser(s). Je kunt bij ons zowel als zzp’er als in loondienst aan de slag.

Stuur je CV en motivatie naar info@isi-athome.nl o.v.v. open sollicitatie.

Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://bit.ly/2tkI2Nf

ISI at Home is onderdeel van ISI Clean. Bekijk de website van ISI Clean–> https://bit.ly/2FfgDnL

Laat een reactie achter

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden