Een schone woning; gun jezelf elke dag jouw geluksmomentje!

Zo, de stofzuiger staat weer in de kast en de vloer is nog nat van het dweilen. Je kijkt eens om je heen.. Wat is het toch weer een heerlijk gevoel wanneer je naar jouw schone woning kijkt en alles weer fris ruikt! Alsof je met een schone lei weer verder kunt. Heerlijk! Wil jij niet iedere dag of elke week zo’n geluksmomentje?

Het belang van een schone woning

Waarschijnlijk is dit een open deur, maar we herhalen het gewoon nog een keer. Wanneer je je woning consequent schoonhoudt voorkomt dit ophoping van bacteriën waar je uiteindelijk ziek van kunt worden. Voornamelijk de keuken en sanitair zijn broeinesten voor bacteriën die je liever niet in huis wilt hebben! Het geeft een goed gevoel wanneer jij (en je gezin) met een gerust gevoel kunnen douchen en naar het toilet kunnen. Na een drukke dag onder een warme douche stappen die óók nog eens hygiënisch schoon is en schimmelvrij…dat is nog eens een geluksmomentje!

Een opgeruimde en schone woning geeft rust en overzicht

Naast dat het goed is voor je gezondheid, is een schone woning ook goed voor je gemoedstoestand. In deze drukke maatschappij waar steeds meer van ons wordt verwacht, is het heerlijk om een plek te hebben waar je rust kunt vinden en kunt reflecteren. Wat is een betere plaats om dit te kunnen doen dan in je eigen woning? Kleine prulletjes en speelgoed kunnen heel onrustig ogen wanneer je s ‘avonds lekker op de bank wilt ontspannen. Er zijn veel handige opbergsystemen te koop zoals bakken waar alles aan het einde van de dag in opgeruimd kan worden. Een kleine moeite met groot resultaat! Daarnaast is een frisse geur in het huis ook een fijne ontspanner. Regelmatig een doekje met allesreiniger over de meubels halen doet wonderen!

Geef jouw woning een gastvrije uitstraling!

Wanneer je je lekker voelt in je eigen woning wil je dit delen met anderen. Niets is zo vervelend dan wanneer je bezoekjes moet afwijzen omdat je woning niet op orde is en je je hiervoor schaamt. Met een consequente schoonmaak van jouw woning is een onverwachts bezoekje geen enkel probleem! Net zoals dat je bij een restaurant een fris sanitair verwacht, is het wel zo fijn wanneer jouw bezoek met een gerust gevoel gebruik maakt van je sanitair en niet twijfelt bij het drinken van een kopje koffie aan de hygiëne ervan.

ISI at Home is jouw betrouwbare schoonmaakpartner en gaat voor jouw geluksmomentjes, elke dag weer!

Kan jouw woning wel een grondige reiniging gebruiken maar heb je zelf de tijd of energie niet om dit goed en consequent aan te pakken? Wij helpen je graag met het schoonhouden van jouw woning. Zowel in het vrij maken van zichtbaar- en onzichtbaar vuil. Natuurlijk gebruiken wij de beste schoonmaakmiddelen voor o.a. je sanitair, keuken, woon- en slaapkamer!

Wil je periodiek of dagelijks ontzorgd worden op schoonmaakgebied? Wij zijn al jouw betrouwbare schoonmaakpartner vanaf €14,99 p/u en maken jouw woning tot in de puntjes schoon.
Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://bit.ly/2tkI2Nf

 

Laat een reactie achter

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden