WORD JE EIGEN HUISHOUDEN DE BAAS

Lijkt het soms net alsof je huishouden een eigen leven leidt?  Word je huishouden de baas met deze 3 gouden tips!
Altijd maar die los slingerende sokken, die eeuwige kruimels op het aanrecht en oja, de vaatwasser die om 17.00 in de middag nog moet worden uitgeruimd.. oeps, dat kan anders!

Tip 1: Het hoeft niet perfect!

De magazines en lifestyle apps met de mooiste interieurplaatjes en gelukkigste mensen vliegen je om de oren. Maar is dat ook de realiteit? Wat je niet ziet is dat die glimlachende gezinnen ook echt wel ruzie maken om rommel in huis, of het toilet niet goed schoonmaken. Relax! Als jij je lekkerder voelt in een gezellig huis met af en toe wat rommel is dat helemaal prima! Iedereen heeft zijn eigen norm. Als je daar trouw aan bent, is het ook makkelijker om de regie te houden. Een beetje vooruitplannen doet wonderen!

Tip 2: Maak een schoonmaakschema

Ben jij niet een ster in plannen of kom je gewoonweg niet toe aan een rustig moment om de badkamer eens grondig te ontkalken of dweilen? Maak een weekplanning en hang deze op een zichtbare plek in huis. Maak eventueel een taakverdeling zodat je partner en evt. je kinderen ook hun steentje bij kunnen dragen. Taak gedaan? Vink hem zichtbaar af of laat je kids een sticker plakken. Op deze manier hoef je niet verder te denken dan die ene taak voor die dag. Dat geeft rust en overzicht.

Tip 3: Stel prioriteiten

Ben je blij als je de stofzuiger door het hele huis hebt gehaald, het toilet weer fris ruikt en de keuken is opgeruimd? Goed! Toch zou je ook wel meer tijd willen steken in glasbewassing, een grondige vloerreiniging of een dieptereiniging van je toilet. Dit is niet alleen fris en gezond voor gebruik, maar ook belangrijk voor behoud van je woning en interieur. Stel jezelf de vraag wat écht nodig is om hygiënisch en veilig te wonen. Misschien kunnen de ramen wel even wachten, maar is het wel echt nodig om het tapijt in de woonkamer eens goed te ontharen ter voorkoming van allergische reacties. Verdeel je wensen wat betreft de grotere taken over een paar weken of maanden. Zo blijft het huishouden leuk en behapbaar!

ISI at Home geeft om jouw woning!

Heb je deze tips ter harte genomen, maar vind je het nog steeds lastig om alle ballen in de lucht te houden? Geen nood! Wij helpen je graag door jouw wensen wat betreft schoonmaak aan te pakken!
Van glasbewassing tot keukenreiniging en van vloeronderhoud tot het schoonmaken van woon-en slaapkamer. Wil je periodiek of dagelijks ontzorgt worden op schoonmaakgebied? Wij zijn al jouw betrouwbare schoonmaakpartner vanaf €14,99 p.u en maken jouw woning tot in de puntjes schoon.

Wil je meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: ++31(0)40 720 08 15 of Kijk op onze website: https://bit.ly/2tkI2Nf

Laat een reactie achter

Tel. Bereikbaarheid:

ma/di/do 9.00-17.00   wo/vr 9.00-12.00 uur

Isi at Home © 2017. Alle Rechten Voorbehouden